Cookery (Kulinarije) [Moderated]

beograd.com discussion board: Cookery (Kulinarije) [Moderated]

   By olgica on Sunday, November 20, 2005 - 03:10 pm: Edit Post

Kuvar ''Znanje'' je u medjuvremenu promenio adresu i odvojio se od matičnog časopisa. Sada smo na adresi:
www.gastronomija.info


   By jelena stakic on Thursday, May 27, 2004 - 10:59 am: Edit Post

Posto je vest poznata, zelim samo da dodam: niposto nemojte dopustiti da ovaj sajt zanemi. Ni da Klub zastane pre no sto je i napravio prve korake. Idite na Adu sto cesce, budite veseli i kuvajte uz zabavu. Tako cete se secati Baneta na najlepsi nacin.

Ukljucujem se s malim privatnim secanjem: Bane je poceo da kuva zato sto sam ja kuvala lose... Varjacu (koju ionako nisam suvise cvrsto drzala) preuzeo je u jesen 1996, kad sam bila mesec dana odsutna, i posle vise nije hteo da je vrati (a nisam je ni otimala).

Sve vas pozdravlja Banetova supruga Jelena


   By Olgica (Loga) on Thursday, January 15, 2004 - 03:23 pm: Edit Post

KUVAR '' ZNANJE ''
www.znanje.co.yu/kuvar
E-magazin ''Znanje'' koji izlazi veæ èetiri godine u e-elektronskom obliku i èiji je cilj promovisanje nauke i nauènih dostignuæa, na zahtev svojih èitalaca, a uz podršku ženskog dela redakcije, postavio je na svoje stranice KUVAR '' Znanje'' pod geslom: Znanje je umeti jesti.
Ovaj kuvar se nalazi u eksperimentalnom obliku i svaka pomoæ, saradnja, sugestija i kritika su dobrodošle. Molimo Vas za pomoæ, kao ljude zaljubljenike u kulinarstvo, da nam kažete jesmo li na dobrom putu ili šta treba menjati u koncepciji. Ne verujemo, da æete Vi kao majstori tu za sebe pronaæi nešto novo, ali nikad se ne zna. Možda smo bas uboli neki biserèiæ od recepta koji Vam nedostaje.
Hvala Vam puno unapred da ako imate vremena odete na adresu www.znanje.co.yu/kuvar


Add a Message


This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Username:  
Password: