Dzejmi Oliver sa TV

beograd.com discussion board: Cookery (Kulinarije) [Moderated]: Dzejmi Oliver sa TV

By Branislav Cetina (Bcetina) (bgd66-058.verat.net - 217.26.66.58) on Thursday, August 09, 2001 - 8:48 am: Edit Post

Narode moj!

Imam bicikl i redovno idem na Adu. Sve iduc tako, upoznam jednu kafanu, nekako. Ljupka i sarmantna, sa svezim poljskim cvecem u plavim vazama, sarenim jastucicima i krpenim medama i zekama. Sa dva velika slamnata suncobrana i jednom kuckom sa 12 kucica. Sve u plavo zutim tonovima.

Porodicni biznis, nekako domaca atmosfera, vrvi od rodjaka i prijatelja, prijatna atmosfera. Skloni su novim idejama i izgleda da im se dopao moj predlog da napravimo nesto kao skolu kuvanja. Ja bih nesto pravio-pokazivao a neko bi to pokusavao da oponasa. Ostali bi gledali, navijali i dobacivali. Onda bi to ispekli i posle jeli. Ko se zatekne.

Sad nisam osmislio detalje, mozda pravimo aukciju pa prodajemo po parce sistem ko da vise ili delimo dzabe za reklamu ili prodajemo kupone sa brojevima unapred pa ukljucimo i tombolu...

Mislio sam da bi mogao da pravim hleb, gibanicu, jabukolac, pa cak i kinesko pile. Poceo bih sa necim jeftinijim da vidim kako ide. Problem je sto ima samo jedan sporet sa jednom rernom pa ne moze da se pravi vise toga, ali to je moja stara ideja o kuvarskoj radionici.

Restoran na plazi je idealno mesto za takve vrste zezanja. Verovatno cemo sada u subotu i nedelju 11. i 12. Avg. poceti. A ja cu da napisem izvestaj kako je bilo.

Ako je neko zainteresovan neka svrati, to je na jezeru, na glavnoj strani (gde je tobogan) poslednji restoran u nizu. Znaci pred kraj jezera, tamo gde se kupaju golaci. Ima 2 velika suncobrana od trske.

Svaki savet dobrodosao.


Add a Message


This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Username:  
Password: